Skötselråd för nerladdning:

Skötselråd gerbiler

Skötselråd dvärghamster

Prislista:
Gerbil 400kr/st
Dvärghamster 400kr/st

Vid bokning gäller bokningsavgift 1/3 priset och resterande betalas vid hämtning. Bokningsavgiften återfås inte vid ånger.
Jag är enligt respektive förenings föreskrifter skyldig att ligga inom rekommenderad prisnivå.

Eftersom jag fokuserar på avelsprojekt därför är det viktigt att jag själv sparar de djur som bäst lämpar sig för vidare avelsarbete. Eventuella extra ungar och enstaka vuxna säljer jag till andra uppfödare i första hand och dem med intresse för utställningar. Men maila mig gärna om du letar djur som sällskapsdjur så kan jag kika på vad jag kan erbjuda dig.

Till Salu

Uppdaterad Juni

Kika in på Planerat för att läsa vad som planeras i form av kullar.

Information vid köp
Mina djur säljs två och två om ingen annan individ finns i hemmet. Undantaget är guldhamstrar och mushanar då de inte kommer överens med andra hanar och kan behöva bo ensamma. Min uppfödning är knuten till intresseföreningar för varje djurslag så vid köpet får man med ett digitalt registreringsbevis (stamtavla). På stamtavlan står födelsedatum, färg, registreringsnummer och information om föräldrar och övrig släkt i 3 generationer och mer släktinformation kan fås vid förfrågan.

Man kan köpa på plats eller välja att boka innan köp. Vid bokning gäller bokningsavgift 1/3 priset och resterande betalas vid hämtning. Bokningsavgiften återfås inte vid ånger.

Väntelista? Nej tyvärr inte!
Under tidigare år har jag haft en väntelista köpare har kunnat anmäla sig till. Tyvärr känner jag inte att tiden räcker till utan ser att du med fördel bokar in ett besök och väljer ut djur på plats. Planer hittar du under Planerat men kontakta gärna mig för mer information om du vill veta mer exakta tider då ungar kommer vara leveransklara. Bilder på kullar och föräldrar finns tidvis på min Facebooksida (album på Facebook behöver man inte vara medlem för att besöka).

Viktigt att veta vid hämtning
Alla djur hämtas hemma hos mig i Partille (Göteborg) eller enligt överenskommelse vid en planerad resa till utställning eller event. All annan transport och medföljande kostnader ordnas av köparen utan undantag.

Vad får du?
Ungar hanteras från födseln och säljs handtama och till barnfamiljer brukar jag alltid välja ut dem i en kull som är allra lugnast och snällast. Efter köpet svarar jag gärna på alla sortens frågor som rör djurens skötsel och hälsa. Har ni som köpare intresse för avel kan jag även bistå med hjälp och rekommendationer gällande de djur ni köper. Vill ni komma i kontakt med en intresseförening och veta mer samt träffa folk med samma intresse så går det också att ordna.

Alla ungar uppfödda hos Tsunamis får en varierad kost i form av fröblandning fri tillgång och färskmat ett par gånger i veckan. Färskmaten brukar vara blandade grönsaker färska och frysta (tinade), bröd och knäckebröd samt ris och pasta. Mina djur får även grenar från naturen och gräs emellanåt som berikning.

 

Gerbiler

Inga ungar till salu just nu.


Campbells Dvärghamster

Inga ungar till salu just nu.

Alla dvärghamsterungar är renrasiga och registreras i Svenska Hamstersällskapet.


 

 

© Tsunamis 2008