Kika mer på Planerat vad som är på gång för vintern och våren.

Skötselråd gerbiler

Skötselråd dvärghamster

Skötselråd möss

Prislista:
Gerbil 250kr/st
Dvärghamster 250kr/st
Mus 150kr/st

Vid bokning gäller bokningsavgift 1/2 priset och resterande betalas vid hämtning. Bokningsavgiften återfås inte vid ånger.
Jag är enligt respektive förenings föreskrifter skyldig att ligga inom rekommenderad prisnivå.

Möss tillhör mitt fokus-avelsprojekt och därför är det viktigt att jag själv sparar de möss som bäst lämpar sig för vidare avelsarbete. Eventuella extra ungar och enstaka vuxna säljer jag till andra uppfödare i första hand och dem med intresse för utställningar. Men maila mig gärna om du letar möss som sällskapsdjur så kan jag kika på vad jag kan erbjuda dig.

Till Salu

Uppdaterad 15 Oktober

Kika in på Planerat för att läsa vad som planeras för vintern och våren.

Information vid köp
Mina djur säljs två och två om ingen annan individ finns i hemmet. Undantaget är guldhamstrar och mushanar då de inte kommer överens med andra hanar och kan behöva bo ensamma. Min uppfödning är knuten till intresseföreningar för varje djurslag så vid köpet får man med ett digitalt registreringsbevis (stamtavla). På stamtavlan står födelsedatum, färg, registreringsnummer och information om föräldrar och övrig släkt i 3 generationer och mer släktinformation kan fås vid förfrågan.

Man kan köpa på plats eller välja att boka innan köp. Vid bokning gäller bokningsavgift 1/2 priset och resterande betalas vid hämtning. Bokningsavgiften återfås inte vid ånger.

Väntelista
Ofta blir ungar tingade i ung ålder och väntelista på framtida kullar finns. Fler kullar kommer med jämna mellanrum, planer hittar du under Planerat men kontakta gärna mig för mer information om du vill veta mer. Bilder på kullar och föräldrar finns på min Facebooksida (album på Facebook behöver man inte vara medlem för att besöka).

Viktigt att veta vid hämtning
Alla djur hämtas hemma hos mig i Partille (Göteborg) eller enligt överenskommelse vid en planerad resa till utställning eller event. All annan transport och medföljande kostnader ordnas av köparen utan undantag.

Vad får du?
Ungar hanteras från födseln och säljs handtama och till barnfamiljer brukar jag alltid välja ut dem i en kull som är allra lugnast och snällast. Både innan och efter köpet svarar jag gärna på alla sortens frågor som rör djurens skötsel och hälsa. Har ni som köpare intresse för avel kan jag även bistå med hjälp och rekommendationer gällande de djur ni köper. Vill ni komma i kontakt med en intresseförening och veta mer samt träffa folk med samma intresse så går det också att ordna.

Alla ungar uppfödda hos Tsunamis får en varierad kost i form av fröblandning fri tillgång och färskmat ett par gånger i veckan. Färskmaten brukar vara blandade grönsaker färska och frysta (tinade), bröd och knäckebröd samt ris och pasta. Mina djur får även grenar från naturen och gräs emellanåt som berikning.


Gerbiler

2 honor finns eventuellt till salu, men är ännu preliminärt bokade. Hör gärna av dig vid intresse! Fler kullar är även på gång att födas på hösten.


Campbells Dvärghamster

Alla ungar är renrasiga och registreras i Svenska Hamstersällskapet.

Inga till salu just nu men fler dvärghamsterkullar är på gång att födas i höst/vinter. Vid intresse går det jättebra att ställa upp sig på intresselista så hör jag av mig till er. Djur bokas med fördel på plats annars tar jag ut bokningsavgift vid bokning på telefon/mail.


Möss

Inga möss till salu.


 

 

 

© Patricia Söderqvist 2008